Agenda

Vrijdag 9 juni 2023, 19:30 uur | Slavernijverleden en racisme vandaag
Avond met Peggy Bouva
In samenwerking met stichting Tout Lui Faut organiseert Hart & Ziel Schiebroek een avond met Peggy Bouva. Zij is een van de makers van de mooie Podcastserie ‘De plantage van onze voorouders’. Ook Albertine Duin-van Lynden, die eveneens een rol speelt in de Podcast, zal spreken.

Het gaat over de vraag hoe ons slavernijverleden nog doorwerkt in racisme anno 2023. Wat herkennen we daarvan? Wat zien we om ons heen, ook in onze buurt, of onze eigen familie- en vriendenkringen? Wat is de rol van de kerken geweest? En wat zou de kerk wat dit betreft in onze huidige samenleving kunnen betekenen?

Er is informatie, muziek en gesprek. Een avond om lastige vragen niet uit de weg te gaan, maar met een positieve insteek en vol ontmoeting. De bijeenkomst staat ook in het kader van het Rotterdam brede evenementenweekend Heilige Huisjes (8-11 juni).

Inloop vanaf 19:00 uur, het programma start om 19:30 tot 21:15 uur. Toegang: uw gift.
Aanmelden graag via info@hartenzielschiebroek.nl

Zaterdag 26 augustus 2023, 15:00 uur | Zaterdagmiddagconcert ‘Spanish Summer’
Concert door gitarist George Reijnders en organist Iddo van der Giessen vol Spaanse muziek. De toegang is vrij, met collecte na afloop.

Zaterdag 4 november 2023, 15:00 uur | Gedachtenisconcert
Orgelconcert door Iddo van der Giessen als onderdeel van de Week van Herinnering die sinds enkele jaren in Schiebroek wordt gehouden. De toegang tot dit concert is vrij, met collecte na afloop.

Wil je graag op de hoogte blijven?
Geef dan je naam en e-mailadres door via info@hartenzielschiebroek.nl. We sturen je dan met enige regelmaat een bescheiden nieuwsbrief met een overzicht van onze plannen.